Drulleförsäkring mobiltelefon

Drulleförsäkring  mobiltelefon

Det är inte lätt att hitta en drulleförsäkring för din mobil i den dungel som finns bland olika försäkringsbolag, hos vissa operatörer så som Telia, Telenor, Tele 2 eller 3 så kan man köpa den exra försäkring för sin mobiltelefon för runt 50-60 sek per månad. Hitta din drulleförsäkring mobiltelefon.

Ringa försäkringsbolaget

Alternativt kan man ringa sitt nuvarande försäkringsbolag och fråga om mobiltelefonen ingår i drulleförsäkringen eller hemförsäkringen, om den gör det kommer lite tips nedan vad du behöver göra innan du ringer ditt försäkringsbolag.

  • Ha kvittot framme
  • Har mobilen blivit stulen så måste du göra en polisanmälan
  • Räkna med att självrisken ligger runt 1500-2000 sek
  • Är telefonen äldre än 5 år får du inte ut några pengar alls
  • Kasta in din mobil innan du fått besked av ditt försäkringsbolag om ersättningen.

Drulleförsäkring mobil

Drulleförsäkring kallas även allriskförsäkring och ersätter den typ av vanliga skador som uppstår genom plötsliga och oförutsedda händelser. Bland annat om du tappar något eller blir bestulen utanför hemmet, eller om du själv råkar slå sönder något där hemma. Vår Drulleförsäkring täcker både lös och fast egendom, vilket betyder att vi inte gör någon skillnad mellan till exempel parkettgolvet och den fina ullmattan om det skulle hända något.

Drulleförsäkring är ett av de försäkringarna som används  för att få  en ersättning vid skada, Oftast är drulleförsäkring samma sak som allriskförsäkringar eller oturskydd kan det kallas hos en del försäkringsbolag.

Man kan säga att allriskförsäkringen hjälper dig dig när du har otur helt enkelt som tex när du kör iväg med solglasögonen på taket på bilen eller tappar mobilen i toaletten. Man skall vara väldigt noga med vad som ingår i en allrisksförsäkring och läsa allt det finstilta.

Man skall alltid jämföra mobilförsäkringar och om drulleförsäkrimngen täcker din mobiltelefon.

Hoppas ovan  var till hjälp för dig som konsument.

Länka gärna till oss så vi kan hjälpa flera konsumenter till en bättre försäkring.

Trasig iphone

Tips försäkringar